Privlačne ponudbe za dvodnevni oddih:

ZA 2 OSEBI: 2x nočitev v apartmaju za dve osebi +  2x zajtrk za 2 osebi postrežen v sobi  + brezplačni blejski kremni rezini v slaščičarni na Bledu, + brezplačna uporaba koles,   + otroška posteljica + v ceno všteto čiščenje apartmaja, + brezplačno parkirišče + brezplačni wi fi!

  CENA 185€

ZA 3 OSEBE: 2x nočitev v apartmaju za tri osebe +   3 x brezplačne pizze v pizzeriji na Bledu, +  3 x brezplačne blejske kremne rezine v slaščičarni na Bledu, + brezplačna uporaba koles ,  + v ceno všteto čiščenje apartmaja, + brezplačno parkirišče + brezplačni wi fi!

CENA 195€

ZA 4 OSEBE: 2x nočitev v apartmaju za štiri osebe +   4x  brezplačne pizze v pizzeriji na Bledu, +  4x brezplačne blejske kremne rezine v slaščičarni na Bledu, + brezplačna uporaba koles +  v ceno všteto čiščenje apartmaja, + brezplačno parkirišče + brezplačni wi fi!

CENA 255€ 

ZA 5 OSEB: 2x nočitev v apartmaju za pet oseb +  5x brezplačne pizze v pizzeriji na Bledu, +  5x brezplačne blejske kremne rezine v slaščičarni na Bledu, + brezplačna uporaba koles, +  v ceno všteto čiščenje apartmaja, + brezplačno parkirišče + brezplačni wi fi! 

 CENA 295€ 


Za več dnevne ponudbe nam pišite na naš email: repincapartma@gmail.comAward Bled Bronze destination provider
Booking.com  Award of Excellence 2019 - 9,6
Booking.com  Award of Excellence 2018 - 9,7
 

Apartmaji Repinc  ležijo le 2 km severno od Bleda v idilični vasici Zasip,  ki je odlična izbira za vse, ki si želijo oddiha in  sprostitve v prijetnem in naravnem okolju.

Naši apartmaji so odlično izhodišče za vrsto različnih počitniških in športnih aktivnosti.  S krajšim sprehodom boste imeli možnost odkrivanja prečudovite narave Bleda in njegove okolice - Blejsko jezero z otokom, Blejski grad, soteska Vintgar... Poleg prečudovite narave  vam v času vašega oddiha nudimo tudi veliko število različnih aktivnosti:  v poletnem času –alpinizem, planinarjenje, kolesarjenje, kopanje v jezeru ali reki, ribolov, rafting, vožnja s kajakom, igranje tenisa, golfa, jahanje, letno sankanje, pustolovski park; v zimskem času vam nudimo – alpsko smučanje, turno smučanje, tek na smučeh, drsanje, krpljanje, sankanje, wellnes.

Vse to vam zagotavlja, da vam v našem kraju nikoli ne bo dolgčas.

 


BLED z okolico in naravnimi lepotami je eno najlepših alpskih letovišč, značilno po blagem, zdravilnem podnebju in termalni jezerski vodi. Podoba Bleda z gradom, jezerom in otočkom sredi jezera so znamenitosti, po katerih Bled pozna domala ves svet. Lepota okoliških gora odseva v jezerski gladini, sonce, mir in svež zrak pa zagotavljajo idealne razmere za prijeten oddih ali dejavne počitnice. Bled očara obiskovalce s svojo lepoto in prepriča, da se vedno radi vračajo.